Dua Cawangan Kami di Sungai Petani Sedia Membantu Anda

Lajukan Laptop Anda Dalam Masa Sejam Ja!!!
Opening at 12:00 tomorrow
Header image for the site

Updates

Ni motherboard MacBook Pro 2014..

Tengok cooler dia warna kelabu tu dah kering..

Laptop ampa agak2 kering dak?

6 bulan atau setahun sekali kena ganti tau?

Kalau x ganti apa jd?

1- rosak motherboard
2- rosak hard disk

Ayaq mata..

La ni kami bukak dr jam 2.30-6 ptg ja tau?

Ni motherboard MacBook Pro 2014..

Tengok cooler dia warna kelabu tu dah kering..

Laptop ampa agak2 kering dak?

6 bulan atau setahun sekali kena ganti tau?

Kalau x ganti apa jd?

1- rosak motherboard
2- rosak hard disk

Ayaq mata..

La ni kami bukak dr jam 2.30-6 ptg ja tau?

Kalau gaya ni technician yang tak dak asma pun boleh kena asma habuk tebai2 gini..

Tebai2 nak p mana?

πŸ˜‚πŸ€£

Cuci kipas n ganti cooler laptop ampa tau?

Rosak board x tau na..Pesan dah....

Kami bukak jam 2.30-6 ja tau la ni?

Ya ya..
Kami tengah operasi macam biasa ni..

Gift bulan ni kat kedai Sungai Pasiaq free pendrive PNY 16GB untuk service RM250 ke atas

Kat Cinta Sayang free casing hdd/caddy untuk yang upgrade SSD..

Solution terbaik untuk laptop SLOW ialah SSD πŸ˜‰

============================

Kami cover utara ...

Read More

Ya ya..
Kami tengah operasi macam biasa ni..

Gift bulan ni kat kedai Sungai Pasiaq free pendrive PNY 16GB untuk service RM250 ke atas

Kat Cinta Sayang free casing hdd/caddy untuk yang upgrade SSD..

Solution terbaik untuk laptop SLOW ialah SSD πŸ˜‰

============================

Kami cover utara ...

Read More

Ya ya..
Kami tengah operasi macam biasa ni..

Gift bulan ni kat kedai Sungai Pasiaq free pendrive PNY 16GB untuk service RM250 ke atas

Kat Cinta Sayang free casing hdd/caddy untuk yang upgrade SSD..

Solution terbaik untuk laptop SLOW ialah SSD πŸ˜‰

============================

Kami cover utara ...

Read More

Banyak kes macam ni jadi kat Lenovo

Adakah body Lenovo terlalu rapuh?

Ampa yang pakai laptop Lenovo so far macam mana?

============================

Kami cover utara & selatan SP

1- Sg Pasiaq 0198781201
2- Cinta Sayang 0162871201

So boleh roger mana-mana cawangan yang dekat dengan ampa k?

...

Read More

Testimonials

7 months ago
Friendly, fast and good service and very convenient.
- Fadzil A
11 months ago
One of the best laptop service center. Very professional staff. Clean work. Affordable price.
- Amirudin K
3 weeks ago
Good service
- shahriz 2

AMANAH . BERKUALITI

πŸ”₯ LAPTOP LINGKUP? PASAAAAAAANG!!!

Gigih cari kedai baiki laptop yang trusted di Sungai Petani ni noh? Tambah-tambah lagi yang bagi harga kena dengan bajet.
.
.
Tak payah risau dah la ni. Hasoob Laptop Service antara kedai yang ampa boleh refer kalau ada masalah laptop.
.
.
Dengan jumlah feedback positif yang banyak di page depa, tiada alasan lagi untuk ampa meragui Hasoob Laptop Service.
.
.
Job ofis pun depa cover. Tender untuk supply PC pun depa besa buat.
Bab sparepart hilang ka kena curi ka tak dak lagi la dalam sejarah depa.
.
.
Data ampa plak jaminan utama Hasoob supaya selamat daripada dicerobohi.
.
Yang best lagi, customer yang besa p servis dengan depa siap dapat potongan harga tu tanda depa menghargai kesetiaan pelanggan.
.
.
Kalau nak kira, berbaloi balik. Tambah-tambah takat buat benda-benda kecik ni senang-senang ja depa bagi free.
.
β›” Laptop Slow
β›” Skrin Pecah
β›” Keyboard Rosak
β›” Laptop Tak Boleh Hidup
β›” Sendi Laptop Patah
β›” Masalah Software
β›” Laptop Termati Sendiri

Macam-macam lagilah depa repair..
Haaaaaa amacam? Menarik tak? Tak tau lokasi kat mana?

πŸ“Mai nak habaq lokasi depa.πŸ“

1- Cawangan Sungai Pasiaq. Dekat dengan TF Value Mart. Taip ja "Hasoob Laptop Service Sungai Petani" dalam Google Maps/Waze

πŸ“² Cawangan Sungai Pasiaq 0198781201

P teruih kedai depa. Tak gaduh call dah sebab depan-depan lagi mudah faham dan boleh explain dengan detail sekali check

Laptop rosak, Hasoob Laptop Service ada.. So rileks ja k?

Contact Us

Contact

Call now
  • 019-878 1201

Address

Get directions
G108 Kampung Sungai Pasir
08000 Sungai Petani
Kedah
Malaysia

Opening Hours

Mon:12:00 – 6:00 pm
Tue:12:00 – 6:00 pm
Wed:12:00 – 6:00 pm
Thu:12:00 – 6:00 pm
Fri:2:30 – 7:00 pm
Sat:12:00 – 6:00 pm
Sun:12:00 – 6:00 pm
Contact Us
βœ•
Message sent. We'll get back to you soon.